Om oss

Som den eneste rene nærings- og interesseorganisasjonen med fokus på virksomheter innenfor renhold- og eiendomsservicebransjen, herunder forvaltning, drift og vedlikehold i FDVU området, inkludert organisasjoner og bedrifter med et ideelt formål innen privat og offentlig sektor, arbeider Ren Fordel for følgende;
 

  • Være bransjens talerør
  • Løfte seriøsiteten og anseelsen til bransjen gjennom vår bransjetilpassede sertifisering
  • At medlemmene får utviklingsmuligheter som gjør dem konkurransedyktige og lønnsomme
  • Styrke medlemmenes faglige kompetanse gjennom vår nettskole, vårt akademi og våre kurs
  • Tilby medlemmene ubegrenset fri juridisk rådgivning, gunstige forsikringsordninger og viktige driftsavtaler til rimelige priser 
  • Være et støttende organ for medlemmer gjennom rådgivning til å drifte en bedrift i en samfunnskritisk bransje
  • Gi medlemmene våre et nettverk av kollegaer i samme bransje
     

Historien i korte trekk.
Ren Fordel ble stiftet på bakgrunn av markedets mange innspill gjennom de siste årene. Ønsket om og behovet for en bransjeorganisasjon som kan ta tak i og fylle det vakuumet som eksisterer i dag i forhold til de utfordringene som finnes i bransjen var og er stort. Spesielt de berørte innen små og mellomstore bedriftene er noe Ren Fordel har blitt oppfordret til å gjøre noe med!

Ren Fordel ble stiftet den 15. september 2018 og vi er opprettet som en medlemsforening. Vi ble lansert om bord i MS Color Magic, den 21.-23. september 2018, hvor bant annet Ren Fordel fikk sine første 3 medlemmer. Vi har allerede oppnådd en god spredning av medlemmer som representerer bredden i bransjen.
Alt fra små familiebedrifter, til mellomstore bedrifter som omsetter for over 120 millioner, til en av de aller største.
 
Vi skal gjøre det vi kan for å innfri medlemmenes forventninger både når det gjelder rammebetingelser og medlemsfordeler.


 

Visjon

Ren Fordel skal til enhver tid gi sine medlemmer, både store, mellomstore og små virksomheter de samme gode innkjøpsbetingelsene som de store. Vi er bransjens talerør og vi skal være medlemmenes beste samarbeidspartner innen renhold og eiendomsservice. Ren Fordel skal være den foretrukne interesse/bransjeorganisasjon for alle virksomheter i bransjen.

 

Vi er der for en samfunnskritisk bransje som trenger et talerør og et løft.

Popup Image

Ta kontakt

Veien til å bli medlem for deg og din organisasjon er kort. Alt du trenger er å ta kontakt. Vi tar oss av resten!
Send e-post
Kontakt oss på chat

Bli medlem i dag!

Veien til å bli medlem for deg og din organisasjon er kort.
Alt du trenger er å ta kontakt. Vi tar oss av resten!
Ta kontakt