Medlemsbutikken - Lavendel Hygiene AS


Lavendel Hygiene AS leverer spennende og effektive hygieneløsninger for forskjellige miljøer og markeder i Norden, både direkte og via forhandlere/samarbeidspartnere.
Lavendel Hygiene AS ønker å tilby effektive hygieneløsninger. Vi leverer produkter til næringsindustri, farmasøytisk industri, laboratorier, sykehus, produksjonskjøkken, kyllingoppdrett etc.. over  hele Norge.

Vi leverer effektive hygieneløsninger …
… til forskjellige miljøer og markeder i Norden
 

Dette gjelder helt fra varemottak og veien via sluser til lager, produksjonsavdelinger, pakkeavdelinger, behandlingsrom, laboratorier, eller andre rom/lokaler.

Hovedforhandler
Lavendel Hygiene AS er h ovedforhandler i NOrge for 3M' Food Safety produkter.


Vi leverer spennende og effektive hygieneløsninger for forskjellige miljøer og markeder i Norden, både direkte og via våre forhandlere/samarbeidspartnere. Vi kan nevne Dycem hygienematter, røykdesinfeksjon, renhold/desinfeksjonsprodukter, alt innen UVC og lufthygiene.Vi prøver så langt vi kan å levere miljøvennlige løsninger.
 

Vi har f.eks. ingen kjemi som inneholder klor. I tillegg har vi tørre desinfeksjonsprodukter som røykdesinfeksjon, UVC og CCFT lufthygiene.


Har du en utfordring innen noe av det overnevnte? Test det vi tilbyr og se om ikke vi sammen løser utfordringen!

 

Hvordan redusere smittepresset daglig
 

Renholdet

Renhold og desinfeksjon er en milliardindustri i Norge, og det med god grunn. Uten at det blir gjort grundig rent og desinfisert er det vanskelig å produsere og fremstille trygg mat. Det stilles derfor strenge krav til både leverandører av kjemi, hygieneløsninger, konsulenter og ikke minst bedriftene selv.
 

Utfordringer og hva bør man tenke på

Etter endt renhold og desinfeksjon starter ofte smittepresset på alle flater umiddelbart, både fra aerosoler etter bruk av vann, luft og andre kilder. Når produksjonen starter øker dette smittepresset. Det kommer ofte fra personer og utstyr som kommer inn i produksjonslokalene, samt emballasje og produkter. Mye vann i lokalene øker også risikoen for Listeria M. Dette, og andre faktorer fører til at risikoen for smitte øker.


Det er flere forhold man bør ta stilling til, her er noen nevnt:


Hvor bra fungere slusene inn til ren sone? Er de ansatte opplært til riktig håndhygiene og er de rett kledd? Fungerer slusene for innførsel av råvarer og emballasje? Er det tilgang til hånddesinfisering og skifte av hansker der det er krav til det?


Hvis det gjøres rent i løpet av dagen, f.eks. mellom ulike produkttyper, fungerer renholdsutstyret? Brukes det riktig kjemi og dosering? Er kjemien allergenfri? Bidrar kjemien til mindre biofilm? Utføres renholdet og desinfeksjonen optimalt? Brukes det unødvendig mye vann og for høy temperatur på vannet? Hvem lærer opp og følger opp renholdspersonalet?


Føres det tilstrekkelig kontroll for å kunne vite at renholdet fungerer? Tas det jevnlig produkt -og miljøtester? Er kjemien allergenfri?


Dårlig håndhygiene øker f.eks. risikoen for e-colismitte
 

Forslag til metoder og løsningerDycem antibakterielle hygienematter

Hygienematter som effektivt stopper smuss & smitte fra sko/hjul FØR rene soner!


UVC dekontaminerings tunneler
Tunnelene skreddersys etter behov, og er svært sikre å bruke – enkelt renhold og vedlikehold.


Røykdesinfisering Fumispore HA og Fumagri OPP
Få behandlet dine lokaler – både høyt og lavt inkludert utstyr med røykdesinfeksjon.

Gjennoom vårt samarbeid med Ren Fordel som en nærings- og interesseorganisasjon innen renhold og eiendomsservice bistår vi degmed rådgivning.
Du finner også noen av våre produkter i Ren Fordel' medlemsbutikk.

Øyvind Mathisen
Salgssjef
Popup Image

Ta kontakt

Veien til å bli medlem for deg og din organisasjon er kort. Alt du trenger er å ta kontakt. Vi tar oss av resten!
Send e-post
Kontakt oss på chat

Bli medlem i dag!

Veien til å bli medlem for deg og din organisasjon er kort.
Alt du trenger er å ta kontakt. Vi tar oss av resten!
Ta kontakt