Chem Dry AS

Chem-Dry Norge er landsdekkende og tilbyr tepperens og møbelrens. Profesjonell tepperens og tekstilrens for bedrifter, offentlige etater og private kunder. Vi erfarer at våre kunder er forskjellige og vi strekker oss langt etter å gi den beste og mest fleksible tepperens tjenester – noe våre kunder faktisk forventer!

Rensesystemet fra Chem-Dry består af flekkjerning, rensning med kulsyre og impregnering.

Chem-Dry rengjøringssystemet består av flekkfjerning, karbondioksidrensing og impregnering.


Tradisjonelle rensemetoder involverer ofte bruken av svært store mengder vann som lekker gjennom teppet. Hele veien på baksiden av teppet. Dette kan i løpet av få timer gi gode vekstforhold for sopp- og andre bakterier som er kjent for å forårsake hodepine, dårlig inneklima og i verste fall alvorlige allergiske reaksjoner.


I Chem-Dry`s rengjøringsprosess med en kombinasjon av høye temperaturer og aktive naturlige ingredienser bruker vi kun 1/10 av mengden vann som brukes til rengjøring med tradisjonelle rengjøringsmetoder.


Chem-Dry bruker en PH-nøytral karbonsyreoppløsning (bobler som i farris), som løfter overflaten skitten og fjerner den deretter. Ingen såper eller kjemikalier blir brukt, og behandlingen gir derfor ingen rester som gjør at smuss eller flekker raskt kommer tilbake.
Våre spesielle mopingløsninger fjerner samtidig flekker fra utsiden og innover, slik at de ikke bare klemmer flekken inn i bunnen av teppet.


Impregnering
Chem-Dry-impregnering er varmforseglet (på 65-70 grader), noe som innebærer at impregneringen kommer helt rundt fiberen, og gir dermed optimal beskyttelse.
Tepper / møbler vil derfor bli renere lenger, være enklere å vedlikeholde etterpå – samtidig som slitestyrken økes.


Hvem er ChemDry?
 

Teppe- og tekstilrens firma i Norge.

Chem-Dry er verdens ledende innen møbeltrekk og teppe rengjøring å som “Entrepreneur Magazine” i 25 år på rad har kåret som No.1 i kategorien.
 

  • Chem-Dry Norge AS er med i et nettverk av mer enn 3500 rengjøringsbyråer i 47 land som utfører oppdrag i over 10.000 boliger i døgnet – over hele verden.
  • Chem-Dry ble grunnlagt i 1977 og er blitt verdens ledende teppe- og tekstilrens nettverk.


Chem-Dry ble grunnlagt i 1977 og er blitt et ledende teppe- og tekstilrens konsept med et imponerende nettverk.


Chem-Dry har også en pris fra Franchise direkte som en av de topp 100 globale franchising. Med mer enn 3500 steder over hele verden er Chem-Dry verdens ledende innen tepperens med global dekning av lokale franchise partnere
 

Hva er ChemDry?

 

ChemDry Tepperens = Tørrere, renere og sunnere!


Chem-Dry sin misjon er å hjelpe folk til å leve et sunt liv, som starter med rene tepper og et sunt hjem. Vårt grønne-sertifisert løsning, The Natural®, inneholder ingen såpe eller vaskemiddel, så det er trygt og ikke-giftig for din familie og kjæledyr.


Da Chem-Dry bruker 80% mindre vann enn vanlig damp rengjøring så tørketiden på tepper kun timer i stedet for dager, noe som gjør det tryggere og mer praktisk tepperens valg.


Chem-Dry er verdens ledende tepperens, og vi tilbyr også rengjøring av møbeltrekk, fliser og fugemasse, og på alle områder av tepper – alt dette betyr Chem-Dry renser for helsen din som ingen andre.

Popup Image

Ta kontakt

Veien til å bli medlem for deg og din organisasjon er kort. Alt du trenger er å ta kontakt. Vi tar oss av resten!
Send e-post
Kontakt oss på chat

Bli medlem i dag!

Veien til å bli medlem for deg og din organisasjon er kort.
Alt du trenger er å ta kontakt. Vi tar oss av resten!
Ta kontakt