Rådgivning

Vi vil gjerne være din RÅDGIVER

Benchmark performance er en liten gjeng med dedikerte digitale hoder. Kreativitet i velfungerende samarbeid med teknologi gir alltid gode resultater. Dette er noe våre kunder bærer frukter av. I denne bransjen er man aldri ferdig utlært og hver dag tilegner man seg ny kompetanse.

Samtidig vet vi at det kan være frustrerende og uoversiktlig å jobbe med eksterne byråer og samarbeidspartnere. At det kan være vanskelig å forstå hva de mener og hva de tenker. Kan man skal stole på at de ønsker dere vel og at de vil jobbe i team med dere for at de skal lykkes med å nå deres mål? Det kan være man syns det er for dyrt, det kan være man ikke forstår. Det kan være en kombinasjon. Uansett så er det tillit, ydmykhet og engasjement som må skapes, vises og bevises for å nå det ovennevnte.Ved å ha inngående forståelse og erfaring fra begge sider av forhandlingsbordet vil man lettere kunne tilpasse seg det vi akkurat beskrev. Med god forretningsinnsikt og forståelse av drift og videreutvikling av bedrifter vet vi hva som ligger bak suksesser i selskaper. Som byrå må vi kunne se essensen og å se hvilke varer og tjenester som vil være best egnet for å bli synliggjort er viktig. Man må velge sine kamper fordi man kan ikke vinne på alle områder. Det gjelder å finne en strategi som er gjennomførbar.

Om dere er interessert i å benytte dere av dette tilbudet, så ta kontakt med David Steinmann på ds@benchmark.no 

Rådgivning

 

Mediebyråavtale (12 mnd.):

Vi bistår med markedsplanlegging, medieforhandling, markedsstrategi, markedsrådgivning, intern opplæring av ansatte.

      Ordinærpris: 49.900.-

      Medlemspris: 29.900.- pr år

 

 

PickAndMix

 

Pakkeløsning som kunden måtte ønske det. De har en oversikt over prisene og i samråd med Benchmark Performance, kan vi finne den riktige løsningen for kunden. De som tar kontakt med oss vil uansett føle seg velkommen og bli rådgitt til hva de burde gjøre, for og deretter motta et uforpliktende tilbud om de ønsker det.

 

Eksempel på pakke kunde kan sette sammen.


Rådgivning 12 mnd. 29.900.-
Søkemotoroptimalisering pr mnd. 8.900.-mnd.
Annonsering i Sosiale medier budsjett pr mnd. 20.000.-


pr mnd. 31.391.- eks mva.

Popup Image

Ta kontakt

Veien til å bli medlem for deg og din organisasjon er kort. Alt du trenger er å ta kontakt. Vi tar oss av resten!
Send e-post
Kontakt oss på chat

Bli medlem i dag!

Veien til å bli medlem for deg og din organisasjon er kort.
Alt du trenger er å ta kontakt. Vi tar oss av resten!
Ta kontakt