Facility Management rådgivning

Ren Fordel satser utvikling innen fagområdet Facility Management (FM).
Vi bistår våre medlemmer med rådgivning og nettverk for å utvikle kompetanse innen fagområdet FM i samarbeid med ekspertisesjef innen FM, Susanne Balslev Nielsen.

Ren Fordel iverksetter FM-Nettverk i Norge i samarbeid med JUC.

Susanne Balslev Nielsen vil være fasilitator i nettverket innen FM etablert av Ren Fordel og JUC, og vi gir her en nærmere presentasjon av Susanne Balslev Nielsen som strategisk rådgiver fra Ren Fordels fagråd:

Som medlem av Ren Fordel får du tilgjengeliggjort et verdifullt samarbeid med Susanne Balslev Nielsen, som har mer enn 15 års erfaring med facilities management og 25 års erfaring med bærekraftig byer og bygninger. Susanne kan hjelpe deg med å finne løsninger på dine FM utfordringer og hun kan trekke på ytterlig faglig ekspertise fra sine 2400 kollegaer i NIRAS.

Susanne Balslev Nielsen sitter i fagrådet i Ren Fordel, og vil bistå deg som strategisk rådgiver i FM på vegne av Ren Fordel.

Susanne Balslev Nielsen – Strategisk FM rådgiver, Ph.D. og civilingeniør


Susanne forteller om seg selv og sin vei inn i FM faget:


Siden 2008 og frem til 2016 har jeg arbeidet med Facilities Management som forsker og underviser i Center for Facilities Management – Realdania Forskning på Danmarks Tekniske Universitet.


Jeg er drevet av å inspirere andre og som vil gjøre en forskjell for profesjonalisering av FM i Skandinavia og især i en bæredyktig retning. Etter mange år i den akademiske verden ville jeg være med til å anvende FM modeller, metoder og verktøyer, som jeg kjenner som forsker og underviser. Derfor forlot jeg DTU for i 2017-18 at være chefkonsulent i Center for Eiendommer i Region Hovedstaden i København. Siden er jeg kommet til den internasjonale multidissiplinære rådgivningsvirksomhet NIRAS, hvor jeg arbeider med FM strategi, analyse og prosessfasilitering. Den akademiske verden og de kommende generasjoner av FM’ere, har jeg dog ikke helt forlatt. Jeg var i 2014-19 ekstern professor (20% stilling) i FM på OsloMet og er sensor på flere utdannelsesinstitusjoner.


I medlemskontingenten ligger det en gratis førstehånds vurdering av saken av Susanne Balslev Nielsen.

 

Tjenester:

1. Strategi og planlegging

2. Revisjon, dokumentasjon og analyse

3. Udbud og kontraktstyring

5. Bæredyktig FM

4. FM i byggeprosjekter

5. Professionell utvikling gjennom workshops, coaching, presentasjoner, kurs og netværk

 

Om NIRAS

NIRAS er blant Skandinavias ledende rådgivende ingeniørvirksomheter.

Med et bredt spekter av kompetanse innen prosessteknikk, industri og bygging av energi, miljø, vann og forsyning til infrastruktur, bistand og byplanlegging, bidrar NIRAS til løsninger på et stort antall store samfunnsmessige utfordringer.

Les mer om NIRAS på hjemmesiden https://www.nirasnorge.no/Kontaktinformation
Sussane Balslev Nielsen
subn@niras.dk
+4560340925
NIRAS A/S, Sortemosevej 19, 3450 Allerød, Danmark (CVR-nr 37295728)

LinkedIn profil
Google Scholar
Researchgate
DTU

 

Popup Image

Ta kontakt

Veien til å bli medlem for deg og din organisasjon er kort. Alt du trenger er å ta kontakt. Vi tar oss av resten!
Send e-post
Kontakt oss på chat

Bli medlem i dag!

Veien til å bli medlem for deg og din organisasjon er kort.
Alt du trenger er å ta kontakt. Vi tar oss av resten!
Ta kontakt