CRM (Kunderelasjonsstyring)

Et komplett Crm-system med kraftige funskjoner for prosjektstyring og arbeidsflyt. Passer veldig godt til kunnskapsbedrifter som f.eks reklamebyråer, advokater, arktitekter osv hvor jobbene involverer flere personer som skal bidra. Ordre/oppdrag registeres på systemet fra starten. Del ut aktiviteter til prosjektdeltakere og hold full oversikt over status på de aktiviteter og medarbeidere. Til slutt kan du også sende fakturaen direkte fra systemet. De ansatte kan registrere sin tidsbruk på ordrene og du vil sitte igjen med en komplett oversikt for å måle lønnsomhet på prosjektet.

Produsent av verktøy: Getynet


Brukernivåer

Med Getynet CRM setter du lett tilgangsnivåer på brukerne av systemet. Ikke alle ansatte trenger å ha tilgang til alle data, eller muligheter til å endre alt.
Skap en trygg og enkel løsning for hver enkel ansatt , eller grupper av ansatte.


Skaler og tilpass

Tilpass løsningen med veksten. Etter hvert som virksomheten endres ved å tilpasse og bygge nye løsninger. Integrere med andre teknologier på en fleksibel, skalerbar og sikker plattform.


Ta kontroll over data

Ved å samle kundedata, prosjekter, ordre, fakurainformasjon, ansatteinformasjon i et system har du kontroll over dataen i ditt selskap. Spar tid ved å administrere mer i et system.

Popup Image

Ta kontakt

Veien til å bli medlem for deg og din organisasjon er kort. Alt du trenger er å ta kontakt. Vi tar oss av resten!
Send e-post
Kontakt oss på chat

Bli medlem i dag!

Veien til å bli medlem for deg og din organisasjon er kort.
Alt du trenger er å ta kontakt. Vi tar oss av resten!
Ta kontakt