Kantine

Kantinedrift dreier seg om trivsel og kos på arbeidsplassen. Lunsjen er en viktig faktor når en snakker om trivsel på jobben og overskudd i en hektisk hverdag.

Servicetjeneste til private og offentlige virksomheter

En bedrift som tilbyd kantinedrift leverer løsninger for lunsj og kantine til bedrifter av alle størrelser - fra det enkleste lunsjbord til komplette kantiner med varmmat og desserter.


Her vil leverandøren gjerne bygget lunsjen opp av ulike bestanddeler som du finner mer informasjon om under. Har du som kunde lyst til å bruke din tid og ressurser på dine primærtjenester, og gjerne oppleve servering på kantinen sammen med dine kollegaer og ha tid til den sosiale delen med dine kollegaer, hvor dere kan ta en lunsj sammen, og gjerne få den delikate opplevelsen av å smake på maten og prate – sett bort kantinedriften til profesjonelle tilbydere.
 

Typiske tjenester

 

Brød, pålegg og drikke

Rykende ferske rundstykker, kanelsnurr og andre delikate smaksopplevelser … Hva men en herlig Wraps - utmerket som møtemat. Rike på smak, sunne og lette å spise.


Salater og grønnsaker

Med en variert salatbar spiser alle mer grønt - alle finner noe de liker. Du kan bli servert en bred meny av spennende blandede salater for enhver smak. Tips! - Oppskårne grønnsaker med hjemmelagde dip som møtemat.


Varmretter

Med rett tilbehør blir selv enkle karbonader en fullverdig lunsj. Ønsker du noe litt mer så kan vi friste med diverse supper, pai, fisk, taco mm. Felles for all maten er at den tilberedes med de beste ingredienser, nysgjerrighet og kjærlighet til faget.


Dessert

Det er lov å kose seg. Til og med - eller kanskje spesielt, på jobben. Kan vi friste med hjemmelaget karamellpudding, panna cotta, eplekake eller de gode fredagsvaflene? Skal dere feire noen eller noe - vi ordner det for dere. Her kan det lages kaker og desserter fra bunnen av.

Popup Image

Ta kontakt

Veien til å bli medlem for deg og din organisasjon er kort. Alt du trenger er å ta kontakt. Vi tar oss av resten!
Send e-post
Kontakt oss på chat

Bli medlem i dag!

Veien til å bli medlem for deg og din organisasjon er kort.
Alt du trenger er å ta kontakt. Vi tar oss av resten!
Ta kontakt