Bli medlem og få mange fordeler

Medlemmene representerer et stort volum som sikrer bedre priser, dekninger og vilkår - mer enn hver enkelt bedrift kan oppnå på egen hånd.

Kontakt oss

Få nytte av fordelene dine på en enkel måte

Her finner du tilbud på mer enn bare renholdsutstyr til rabatterte priser. Ren Fordel kombinerer idéen om en nettportal og nettbutikk med idéen om en nærings- og interesseorganisasjon. En organisasjon som ivaretar alle sider ved bransjen og som er skreddersydd for små og mellomstore bedrifter. En organisasjon som virkelig utgjør en forskjell for sine medlemmer.

Artikkelbilde

Store fordeler med en nærings- og interesseorganisasjon

I en bransje som består av mange usikkerhetsmomenter og utfordringer er trygghet noe Ren Fordel legger stor vekt på. Vi ønsker at både arbeidsgiver og arbeidstaker skal føle trygghet i din bedrift.

Det å kunne ha en partner som er der for deg, og som jobber for å ivareta bransjens interesser, vil styrke og løfte din virksomhet. Samtidig vil du som medlem være med på noe større en deg selv, for jo flere vi er jo lettere er det å få gjennomslag med flere forhandlere.

Nettverksbygging, digitale verktøy og mer

For å få visjonen til å bli til virkelighet er god nettverksbygging helt nødvendig. Å ha tilknytning til gode medarbeidere fra flere bransjeområder vil kunne bidra til å dekke etterspørselen på tilbud.

Både ledelse av bedriften og å holde de ansatte med arbeid er viktig for en sunn drift. Derfor er det en "Ren Fordel" for medlemmene å ha tilgang til digitale verktøy og plattformer for å sikre en presis og målrettet drift. Vi tilbyr blant annet verktøy for prosjektering og kalkyler, timerapportering og CRM.

Vår omfattende digitale plattform – en Ren Fordel

Vi har fått utviklet en spesialtilpasset medlemsside til våre medlemsbedrifter. Her kan medlemmene logge seg inn og få tilgang til alle deres fordeler, lese medlemsartiklene våre, bestille kurs og rabatterte produkter osv.

Her får du tilgang til en spennende digital plattform for samhandling og kommunikasjon. Grupper kan enkelt opprettes og deles med aktuelle deltakere. Kommunikasjon er en av de viktigste faktorene for å gjennomføre en hvilken som helst oppgave, stor som liten.

Artikkelbilde2

Sikkerhet og personvern

Vi i Ren Fordel tar personvern på alvor. Derfor tilbyr vi både juridisk bistand knyttet personvernsopplysninger, samt kursing. Dine opplysninger lagres og brukes i samsvar med de lover og standarder som eksisterer for datalagring. Med andre ord er dine opplysninger trygge hos oss.

Velkommen til Ren Fordel

Konseptet som følger deg inn i framtiden!

Innmeldingsskjema

Fyll ut og send inn dette skjemaet for å sende en innmeldingsforespørsel. Etter innsendingen tar vi kontakt med dere for endelig signering og innmelding.