VI ØNSKER CECILIE VELKOMMEN SOM NY STYRELEDER I REN FORDEL!

23. oktober 2020

Cecilie Rochstad tiltrådte denne uken stillingen som styreleder i Ren FordelCECILIE ROCHSTAD 
 

Jobber til daglig som prosjektleder i NAV med å produsere Robot teknologi, for å automatisere saksbehandlingen på de sosiale søknadsprosessene i Nav. Et banebrytende prosjekt teknologisk.

Cecilie tar nå en Master i Økonomi og Ledelse, MBA, UIT, hun har Lederskolen for Offentlig Styring, har Bachelor i Markedsføring, BI.

Nå er hun klar til å ta fatt på sin rolle som styreleder i Ren Fordel.
 

 

Drivkraft for fremtidig verdiskaping

 

– Ren Fordel skal sammen med våre medlemmer og norske myndigheter sikre rammebetingelser som gjør at bransjen kan spille en avgjørende rolle i de store endringene vi står overfor, sier hun.

Ren Fordel skal være en drivkraft for fremtidig verdiskaping og overgangen til et bærekraftig samfunn, og vi vil bidra til at våre medlemmer skal lykkes og ha muligheten til å vokse - også internasjonalt.

 

– Jeg er stolt over hvor bra våre medlemmer har levert gjennom korona-krisen, og bidratt til å 'trygge' hverdagen til sine kunder. Samtidig er det flere medlemmer som selv sliter – og det er viktig at vi sikrer tiltak som gjør at disse kommer gjennom denne vanskelige perioden, sier Rochstad.
 

Felles målsettinger

 

Vi lever i en spesiell tid, og aldri har samfunnet vært mer avhengig av vår bransje for å fungere.

– Vi skal sikre rammebetingelser for morgendagens bedrifter. For å lykkes trenger vi høye felles målsettinger, og konkrete planer som tar våre selskaper frem i tet. Her skal Ren Fordel spille en avgjørende rolle, sier hun.
 

Kort om meg;

Jeg er en positiv, utadvendt og resultatorientert dame, som har jobbet med salg og markedsføring de siste tretten årene på ledernivå. Min bakgrunn og erfaring er i tillegg til salg og marked; ledelse, strategi og kommunikasjon i sosiale og digitale medier. Ved siden av jobben bidrar jeg som organisasjonsleder i Go`nok, drifter min egen blogg, er fulltidsstudent og er foredragsholder under talerlisten.no. Jeg er positiv og humørfylt, selvstendig og initiativrik. Jeg har definitivt ett gir mer enn de fleste!

 

Cecilie har også jobbet som nasjonal salgssjef for Adecco, som er verdens største bemanningsbyrå. Oms. Norge 3,4 mrd. Hun var da ansvarlig for faglig opplæring og oppfølging av 14 avdelingskontorer mot ledere, selgere og kundebehandlere. Har også  ansvar for flere større nasjonale kunder. Har økt kundeaktivitet på avdelingene med 58%, og antall tilbud utsendt med 343% via avdelingene. Satt i ledergruppen.
 

Hun har hatt noen år i Bedriftsforbundet som salgs- og markedssjef. Bedriftsforbundet har ca. 4 000 arbeidsgivere som medlemmer over hele landet. Hadde ansvar for medlemsrekruttering og –fordeler, forhandling av større avtaler samt markedskommunikasjon.  Jeg økte medlemsinnmeldinger med 226%. Jeg hadde personalansvar og satt i ledergruppen. Byttet ut alle it systemer og utførte endringsledelse.

 

Sammen med seg har Cecilie meget erfarne styremedlemmer kombinert med yngre og nyere krefter, hvor styremedlemmer er representert av:

Hilde Dyrkorn, Nestleder. Husøkonom og arbeider til dagen som kommunalsjef i Fjord kommune på Sunnmøre.

Roger Tveide, Styremedlem. Adm.dir. i Elite Service Partner AS.

Morten Tornes, Styremedlem. Med bakgrunn i renholdsbransjen siden 2003, og nå daglig leder i Møbel & Teppeservice AS.
Solveig Skulstad, Styremedlem. daglig leder i Stord Reinhald AS.

 

Jeg gleder meg nå over å få samarbeide med medlemsbedriftene i Ren Fordel, med FM-bransjen - både nasjonalt og internordisk, og ikke minst også norske myndigheter.


Ren Fordel er en interesseorganisasjon som jobber for å styrke de overordnede rammebetingelsene for næringslivet innen renhold og eiendomsservice.

 
Johnny Haugland
Johnny Haugland

Gründer og CEO i Ren Fordel

Popup Image

Ta kontakt

Veien til å bli medlem for deg og din organisasjon er kort. Alt du trenger er å ta kontakt. Vi tar oss av resten!
Send e-post
Kontakt oss på chat

Bli medlem i dag!

Veien til å bli medlem for deg og din organisasjon er kort.
Alt du trenger er å ta kontakt. Vi tar oss av resten!
Ta kontakt