Ren Fordel har inngått avtale med Fjordkraft, som sikrer dere en meget gunstig strømavtale.

08. mars 2021

4.3.2021
 

Ren Fordel har inngått avtale med Fjordkraft, som sikrer dere en meget gunstig strømavtale. Fjordkraft er Norges største strømleverandør til bedrifter. De har høyest kundetilfredshet blant de store leverandørene i markedet og tilbyr de mest attraktive strømavtalene, ifølge EPSI sin måling på kundetilfredshet i 2020. Fjordkrafts dyktige og erfarne rådgivere hjelper dere med å finne den beste avtalen for deres bedrift. Her kan du lese mer om de ulike mulighetene

 

Ren Fordel har sammen med Fjordkraft fremforhandlet gode og konkurransedyktige strømavtaler beregnet for Ren Fordel sine medlemsbedrifter. Hvilken strømavtale som er riktig for den enkelte medlemsbedrift, avhenger blant annet av ønske om forutsigbarhet eller ikke.

 

Under ser du eksempler på avtaler med og uten risikostyring.

 

Ren Fordel Spot

Ren Fordel spot følger markedet opp og ned og her tar kunden all risiko med hensyn til de prissvingningene vi har i markedet (strømbørsen). Denne avtalen har vært lønnsom over tid, men i starten av dette året har vi sett meget høye spotpriser over hele landet.Ren Fordel Forutsigbar

Med Ren Fordel Forutsigbar får bedriften din en forvaltningsavtale med prissikring. Avtalen demper prissvingningene for bedriften og gir mer forutsigbare strømkostnader. Med denne strømavtalen får bedriften din 50 % prissikring. Fjordkrafts kraftforvaltere kjenner markedet og jobber aktivt for å oppnå gode sikringspriser for våre kunder. Produktet Ren Fordel Forutsigbar har med andre ord til hensikt å redusere risikoen for høye strømpriser gjennom vinterhalvåret (kutter pristopper).  

 

Sikret pris i 2018 og 2019 var meget gode og i snitt ca. 4,5 øre under spotprisen, men hensikten med denne avtalen ikke er å slå spotprisen, men å ha mer forutsigbare strømkostnader. I 2020 var prisbildet det motsatte.


 

Ren Fordel Aktiv

Ren Fordel Aktiv er en forvaltningsavtale for bedrifter som ønsker å oppnå gevinst i form av lavere strømpriser. Våre kraftforvaltere kjenner markedet og jobber aktivt for at bedriften din skal oppnå bedre pris enn spotprisen. Her foretas det kjøp og salg av risikostyring i kraftmarkedet hvor målet er å oppnå bedre pris enn spotpris.

 

For årene 2019 og 2020 oppnådde kundene en gevinst i snitt på ca. 1 øre/kWh. Ved et strømforbruk på 1 mill. kWh resulterte dette i snitt en årlig gevinst på ca. kr 10 000

 

 

Ren Fordel Spot med tak

Ren Fordel Spot med tak gir deg fordelene ved å kjøpe strøm til innkjøpspris når markedsprisene er lave.  Om markedsprisene skulle stige garanterer taket en makspris for avtalt volum.


 

Klimasmarte tjenester

I tillegg til selve strømavtalen kan Fjordkraft levere en rekke klimasmarte tjenester.

Tjenestene vi tilbyr under Klimasmart-paraplyen, har det til felles at de på ulike måter bidrar til en mer energieffektiv hverdag for deg, gjennom lokale og bærekraftige energiløsninger.

Fjordkraft vil lansere flere nyheter i tiden fremover. De første tjenestene du som medlem av Ren Fordel kan benytte deg av er Energismart, Soleklart og Målbart.
 

 

Med Energismart får du kortreist strøm uten bekymring

Energismart utnytter tilgjengelig energi rett fra naturen, og bruker det siste innen varmepumpeteknologi til å varme opp dine bygg. Uten at du behøver å investere en krone, kan dine bygg produsere kortreist, bærekraftig energi. Vi tar ansvar for hele prosessen; finansiering, installasjon, drift og forvaltning.

 


Solen er vår viktigste kilde for å dekke fremtidens energibehov

Solceller er plasseffektivt, utslippsfritt og et synlig bidrag til bærekraftig utvikling i nærområdet. Snakk med oss, så finner vi den beste løsningen for din bedrift.

 

 

Målbart gir deg full kontroll, uten bekymringer

Med målbart får du innsikt og kontroll over alle energibærere i bygget, på en og samme brukerflate. Målbart gir deg alle målbare data du ønsker, og våre kunder rapporterer om en reduksjon i energikostnader på 10-15%

Morgendagens bygg krever morgendagens løsninger. De får du allerede i dag hos Fjordkraft.

 

Ta kontakt med en av Fjordkrafts rådgivere for å høre mere om produkter og betingelser.

 

Johnny Haugland
Johnny Haugland

Gründer og CEO i Ren Fordel

Popup Image

Ta kontakt

Veien til å bli medlem for deg og din organisasjon er kort. Alt du trenger er å ta kontakt. Vi tar oss av resten!
Send e-post
Kontakt oss på chat

Bli medlem i dag!

Veien til å bli medlem for deg og din organisasjon er kort.
Alt du trenger er å ta kontakt. Vi tar oss av resten!
Ta kontakt