Ny daglig leder i Ren Fordel fra 1. januar 2023.

31. desember 2022

Fra 1. januar 2023 trer Rune Hovlandsdal inn som ny daglig leder i Ren Fordel, når Gründer og utvikler Johnny Haugland går av ved alderspensjon. Valget av Rune Hovlandsdal ble gjort 14. november ved GF og var enstemmig.

 
Rune Hovlandsdal er både stolt og ydmyk for å ta over som daglig leder, og erkjenner at han har stor rolle å fylle etter Haugland, som vil fortsette å arbeide for Ren Fordel med konseptutvikling, nettverk, kurs og medlemsverving.

Rune føler seg klar for oppgaven og gjennom det siste året som leder i Fagrådet, har han fått god anledning til å bli kjent med organisasjonen Ren Fordel.

Rune bor på Sotra, er 45 år, gift og har 4 barn og har en stor lidenskap i å lytte til musikk.

 

Rune startet som renholder i Toma Renhold i 1997, der han raskt fikk ansvaret med å jobbe med renhold under byggetiden (RTB) på flere prosjekt som Toma hadde ansvar for.

RTB ble etter hvert det daglig arbeidet, og interessen for RTB ble like mye som en hobby på fritiden som det var på dagtid i arbeidstiden.

 

Rune startet eget renholdsfirma i 2007, og ble RTB konsulent på heltid. I 2010 ble han byggeleder RTB på Dag & Thorax kirurgi ved Haukeland sykehus. Dette var første gang i Norgeshistorien at en offentlig tiltakshaver, hadde lyst ut en slik stilling på anbud.

Ansvaret var å påse at entreprenører fulgte kontraktsforpliktelsene, samt at renholdet ble overlevert og dokumentet ihht kontrakt.

Rune har nesten vært sammenhengende byggeleder på Haukeland frem til i dag med flere store byggeprosjekter:

BUSP (Glas blokkene del 1)

Mottaksklinikken (Akutten)

BUS2 (Glas blokkene del 2)

Under denne perioden har byggebransjen utviklet seg radikalt med nye systemer og digitalisering, og Rune har vært tett på denne reisen hele veien.
 

Med Svart belte i LEAN og VDC sertifisering fra NTNU Trondheim og Stanford University i USA

(VDC = Virtuel design & construction), ble Rune i tillegg Prosjektleder Fremdrift, også ansvarlig VDC og Lean Construction ved nye Glas blokkene del 2 i 2019, der han fikk ansvaret for fremdriften av byggeplassen og ansvarlig for utvikling og vedlikehold av alle styringsprosesser ved prosjektet.

Med ansvar for Fremdrift, styringsprosesser, logistikk, rigg & drift - og ikke minst RTB og renhold, ble hverdagene fort hektiske, men med gode systemer og flinke mennesker rundt seg, ble prosjektet levert på tid, økonomi og riktig kvalitet.

 

Siden RTB på sykehus er blitt en av Runes spesialist områder, skal han nå jobbe videre både med nye Protonsenteret på Haukeland, samt nye Sykehuset i Narvik, disse prosjektene skal ferdigstilles høsten 2024.

 

Rune ser frem til å ta fatt på nye arbeidsoppgaver som daglig leder i Ren Fordel, og gleder seg til å jobbe sammen med nye mennesker for økt seriøsitet i renhold og FM bransjen

Les gjerne artikkelen i Renholdsnytt som presenterer Rune Hovlandsdal.

Ren Fordel
Ren Fordel
Popup Image

Ta kontakt

Veien til å bli medlem for deg og din organisasjon er kort. Alt du trenger er å ta kontakt. Vi tar oss av resten!
Send e-post
Kontakt oss på chat

Bli medlem i dag!

Veien til å bli medlem for deg og din organisasjon er kort.
Alt du trenger er å ta kontakt. Vi tar oss av resten!
Ta kontakt