Medisinsk trygghet og effektiv helsehjelp når du trenger det - og uansett hvor du befinner deg

19. september 2022
Vi har et fantastisk helsevesen i Norge og Norden. Likevel mener vi i AMS at helsehjelpen kan bli enda bedre – både her hjemme og internasjonalt. AMSledelsen har lang og bred erfaring innen internasjonal medisinsk assisistanse og pasienttransport.

Basert på 30 års kunnskap og internasjonal erfaring, samt mer enn 20 års erfaring med bruk av telemedisin og videokonsultasjoner i offshore-virksomheten, har vi utviklet eClinic.


 

eClinic kombinerer selvhjelpstjenester via PC eller mobil med tilgang til erfarne medisinske ressurser

Du kan når som helst få kvalifisert hjelp til å avklare om dine symptomer og plager kan behandles via digitale tjenester, eller om det kreves at du fysisk bør oppsøke lege eller legevakt. Vår avanserte Symptomsjekker gir deg klinisk dokumenterte svar i løpet av 3-5 minutter og foreslår mulige årsaker til dine helseplager. Symptomsjekkeren er et medisinsk godkjent AI-verktøy hvor over 60.000 spesialisttimer er brukt for å sikre kvaliteten på spørreprogrammet. Dette verktøyet kan stille over 880 diagnoser, håndterer over 12 000 symptomer og er tilgjengelig på totalt 18 språk.

Opplysninger man legger inn er anonyme, inntil man eventuelt velger å legge de inn i vår pasientjournal ved å gjennomføre en konsultasjon med våre sykepleiere eller leger. En detaljert rapport med konklusjoner er tilgjengelig for bruker i anonym form.
 


Medisinsk Control Center

er selve kjernen i vår tjenesteleveranse.

Den medisinske plattformen for sikker samhandling, gi effektive prosesser og god dokumentasjon av alle medisinske handlinger uansett hvor pasienten befinner seg i verden.  Vi håndterer en rekke språk og overholder alle lover og forskrifter for både Norge og EU.

 

I noen tilfeller er det avgjørende å snakke med fagpersoner. Andre ganger er man usikker og trenger en avklaring. Med eClinicabonnement får du tilgang til erfarne sykepleiere, leger og spesialister, samt en rekke program for selvhjelp og råd om mulige tiltak, via din PC og/eller mobil.

 


Med eClinic kan du få en gjennomgang med en av våre dyktige sykepleiere som undersøker dine symptomer og svarene fra vår symptomsjekker. Slik får du kvalifiserte råd om hva slags helsehjelp du trenger. Sammen med sykepleier avtaler du videre oppfølging, enten med din egen fastlege eller en av våre leger.


Det digitale legekontoret gir også mulighet for en del digitale undersøkelser uansett hvor du er


Med den unike digitale legekofferten tilgjengelig på kontoret eller på reise kan ansatte slippe å oppsøke legekontoret eller å stå i kø på legevakten når behovet er der. Den kan leies til bruk for ansatte på reise og til fellesbruk i en bedrift.


Du kan selv utføre undersøkelser av ører, munn/hals, lunger, hjerte, temperatur og hudtilstander når du trenger det. Opptakene sendes til vårt medisinske responssenter for vurdering. Dersom det er nødvendig med en nærmere oppfølging kan våre sykepleiere eller leger gjennomføre undersøkelser i sanntid.

 

Våre hudleger kan hjelpe deg med diagnostisering og behandling av både kroniske og akutte hudsykdommer. De er også spesialister på sykdommer relatert til føflekker, akne, hår, negler, samt enkelte kosmetiske problemer.
 

Allmennlegene håndterer generelle sykdommer og plager hos pasienter i alle aldersgrupper. Alt fra enkle plager som løses ved råd og veiledning, medisinske resepter, til sykdommer som krever iverksettelse av korte eller lange behandlingsforløp.
 

Psykologene våre kan hjelpe deg når du opplever at tanker og følelser eller handlinger er utfordrende. Øk din mentale kondisjon, selvfølelse og få mer overskudd. Digital samtaleterapi er like effektiv som fysisk samtaleterapi.
 

Har du lyst til å endre vaner? Vi har programmene som lar deg nå målene!

Du trenger heldigvis ikke snu livet opp ned. Selv små forandringer hjelper deg å forebygge sykdommer og gjør at du føler deg bedre, her og nå.
 

Øk livskvaliteten med mindre smertefull hverdag ved hjelp av fysioterapi og trening satt i system med skreddersydde program på mobil og e-poster.

Programmet tilpasser seg dine behov og baseres på dine tilbakemeldinger.

 

eClinic har spesialtilbud og rabatter for medlemsbedriftene i Ren Fordel
 

Les mer… Ren Fordel - eClinic

AMS eOmsorg AS
eClinic

Basert på 30 års kunnskap og erfaring har Advanced Medical Support (AMS) har utviklet smarte løsninger for "helsehjelp på avstand".
AMS digitale klinikk tilbyr eksperthjelp når du trenger det og selvhjelp når det passer deg!

Vi har et nettverk på over 100 spesialiserte sykepleiere og leger med variert erfaring og trening i klinisk behandling fra privat og offentlig sektor.
Lege og sykepleier er tilgjengelig 24/7. Kapasiteten utvides enkelt etter behov, dette gjør oss til en fleksibel og kompetent samarbeidspartner. Vi dekker over 20 spesialiteter og språk

Popup Image

Ta kontakt

Veien til å bli medlem for deg og din organisasjon er kort. Alt du trenger er å ta kontakt. Vi tar oss av resten!
Send e-post
Kontakt oss på chat

Bli medlem i dag!

Veien til å bli medlem for deg og din organisasjon er kort.
Alt du trenger er å ta kontakt. Vi tar oss av resten!
Ta kontakt