JUC i samarbeid med Ren Fordel om FM-nettverk

09. november 2021

  
Facility Management er ikke lenger en supportfunksjon – den er front stage!


Det er ikke bare pandemien som har satt utviklingen i gang. De siste tiårenes fokus på digitalisering og standardiserte kontrakter, mer teknisk komplekse bygninger og bærekraft, utfordrer ikke bare strategien for Facility Management (FM), men også kompetansenivået.


Samtidig som verden finner en “ny normal” starter JUC i samarbeid med Ren Fordel et nettverk i Facility Management, som oppdaterer og utvikler din kunnskap, slik at du er utstyrt til å løfte hverdagens og fremtidens oppgaver.

Den store nyheten for bransjen er det helt nye partnerskapet Ren Fordel nå har inngått med JUC, spesialister i å arrangere faglige Nettverk. Dem er en av Skandinavias største nettverksbyggere, og med introduksjonen har du mulighet til å delta i et velfungerende konsept som radikalt har endret juridisk etterutdanning i Danmark.

Når vi tilskriver de vanlige arbeidsoppgavene og den enorme utviklingen i samfunnets årvåkenhet på organisasjoners overholdelse av regler, har behovet for å holde seg oppdatert og informert gjennom kompetent sparring aldri vært større.

Nettverket setter fokus på de mest aktuelle utfordringene og din hverdag, samt strategisk Facility Management. Fra første møte vil du oppleve spesialister som deler sin kunnskap og erfaring, og et forum hvor dine utfordringer blir satt på agendaen og sparret om med likesinnede eller foredragsholdere som vil bidra med å løse dem.

Nettverket vil bli ledet av Susanne Balslev Nielsen, Facility Management Ekspertisesjef hos NIRAS i København og sitter i Fagrådet i Ren Fordel, og sammen med seg har hun FM-Ekspert og Boardmember med over 30 års erfaring fra de største FM-virksomheter i Norden - Torbjørn Graarud.
Allerede fra start er du delaktig i å beslutte hva vi skal snakke om, og nettverkslederen setter rammen for diskusjonene slik at du får mest mulig verdi med hjem.

Gründer og daglig leder i Ren Fordel, Johnny Haugland utrykker at dette er historisk og banebrytende for bransjen – det er en stor nyhet!

Første nettverksmøte i Facility Management med oppstart 17. mars i 2022, meld deg på allerede nå - vi kan trygt si at interessen er stor!

Johnny Haugland
Johnny Haugland

Gründer og CEO i Ren Fordel

Popup Image

Ta kontakt

Veien til å bli medlem for deg og din organisasjon er kort. Alt du trenger er å ta kontakt. Vi tar oss av resten!
Send e-post
Kontakt oss på chat

Bli medlem i dag!

Veien til å bli medlem for deg og din organisasjon er kort.
Alt du trenger er å ta kontakt. Vi tar oss av resten!
Ta kontakt