Cecilie Rochstad - nytt styremedlem i Ren Fordel

28. april 2020
Ren Fordel ønsker velkommen sitt nye styremedlem - Cecilie Rochstad, og Ren Fordel har med det fått på "laget" en ressursperson med meget viktig og strategisk kompetanse i forhold til det arbeidet som nå skal fortsette i Ren Fordel.
Vi lar Cecilie få presentere seg selv:

Hei

Her er litt om meg;

Jeg jobber idag som organisasjonsleder i en frivillig organisasjon som heter Go`nok, som nasjonal salgssjef i verdens største bemanningsselskap samtidig som jeg jobber som foredragsholder og driver min egen blogg.

Deres nye styremedlem
Jeg har jobbet tidligere som salg og markedssjef i Bedriftsforbundet der jeg snudde tallene fra å ha 30% reduksjon av medlemsmassen, til å øke medlemsinnmeldingen med 260% kun organisk og uten ekstra økonomiske midler. Jeg har også tidligere jobbet som salg og markedssjef i Redningsselskapet, som er en av Norges største frivillige organisasjoner. Jeg jobber også som organisasjonsleder i en ideel organisasjon i dag som heter Go`nok. Jeg har dybdekunnskap både fra organisasjonssiden samt fra den frivillige sektoren. På denne måten vil jeg si at jeg virkelig har kunnskapen som skal til for akkurat dette vervet.

Jeg har gode lederegenskaper. Jeg jobber som faglig leder mot 14 avdelinger innen salg i dag i verdens største bemanningsbyrå, og jeg har hatt personalansvar på de to siste arbeidsplassene mine.

Jeg har høyere utdanning og flere års arbeidserfaring. Spesifikt har jeg 240 studiepoeng innen ledelse med fokus på markedsføring, strategi og organisasjonspsykologi.

Jeg har administrativ og økonomisk forståelse. Jeg har drevet flere organisasjoner der dette har vært mine oppgaver. Samt at jeg har mye utdannelse innen dette gjennom mine lederstudier både mot privat og offentlig sektor.

Evne til strategisk helhetstenkning, og balansere fagkunnskap, organisatorisk og økonomisk forståelse og samfunnsinnsikt er nok noen av mine aller sterkeste sider.

Jeg vil si at jeg har større arbeidskapasitet enn de fleste jeg kjenner, og har evne til å lose krevende prosesser i havn. Jeg er ikke bare god til å ha mange baller i luften, men også det å lande ballene. Jeg anser meg som en smidig og tilpasningsdyktig person som er proaktiv og har stort engasjement til å skape vekst og utvikling. Jeg kan vise til gode resultater på dette.  Jeg har både blitt kåret til årets mest effektive selger, årets møtebooker og årets selger i en av Norges større salgsorganisasjoner. Grunnen til at jeg evner dette, er at jeg er utrolig positiv og initiativrik, og ikke minst målrettet. Ellers lander man ikke ballene.

Jeg har fått en god kunnskap om parlamentariske prosesser etter mine lederstillinger i to organisasjoner som jobber politisk opp mot stortinget. Erfaring med prosesser i brytnings punktet mellom politikk og forvaltning, har jeg fått i min siste og nåværende stilling.

Jeg gleder meg til å være med på laget å bidra for Ren Fordel:)

Med vennlig hilsen
Cecilie Rochstad
Johnny Haugland
Johnny Haugland, Styreleder i Ren Fordel

Styreleder hos Ren Fordel

Popup Image

Ta kontakt

Veien til å bli medlem for deg og din organisasjon er kort. Alt du trenger er å ta kontakt. Vi tar oss av resten!
Send e-post
Kontakt oss på chat

Bli medlem i dag!

Veien til å bli medlem for deg og din organisasjon er kort.
Alt du trenger er å ta kontakt. Vi tar oss av resten!
Ta kontakt