10 måter å vise seg frem på

24. august 2023

Å få nye oppdrag som en bedrift som tilbyr renholdstjenester krever mer enn bare et godt tilbud. I dagens digitale tidsalder er det viktigere enn noen gang å skille seg ut fra mengden og tiltrekke seg oppmerksomheten til potensielle kunder. Konkurransen er sterk, og kunder søker etter mer enn bare priser - de ønsker kvalitet, pålitelighet og et personlig preg. Ved å implementere smarte digitale strategier kan du ikke bare vise frem dine tjenester, men også formidle hva som gjør deg unik. Enten det er gjennom kvalitet, personlighet, sterke relasjoner eller en kombinasjon av disse, er det å skille seg ut nøkkelen til å sikre nye oppdrag og bygge et bærekraftig omdømme. Her er ti måter å fremheve dine renholdstjenester og engasjere potensielle kunder digitalt:

Profesjonell Nettside. Ha en brukervennlig og profesjonell nettside som tydelig beskriver dine renholdstjenester, priser og kontaktinformasjon. Inkluder også referanser og kundeanmeldelser for å bygge tillit.

Sosiale Medier. Aktiver tilstedeværelse på relevante sosiale medieplattformer som Facebook, Instagram og LinkedIn. Del bilder av før- og etter-resultater, videoer av tjenestene dine, samt tips for å opprettholde renslighet.

Annonsering. Bruk målrettede annonser på plattformer som Google Ads og Facebook for å nå de som søker etter renholdstjenester i ditt område. Velg nøkkelord og målgrupper nøye for best resultat.

Lokal SEO. Optimaliser nettsiden din for lokal søkemotoroptimalisering (SEO). Dette inkluderer bruk av relevante søkeord, oppføringer på Google My Business, og sikre at ditt nettsted er mobilvennlig.

Blogging. Start en blogg på nettsiden din der du deler nyttige tips om renhold og vedlikehold. Dette vil ikke bare tiltrekke potensielle kunder, men også etablere deg som en ekspert i bransjen.

Kundeanmeldelser. Oppmuntre dine fornøyde kunder til å gi deg positive anmeldelser på nettsteder som Google, Trustpilot osv. Gode anmeldelser vil bygge tillit blant potensielle kunder.

Innholdsmarkedsføring. Del informativt innhold som artikler, infografikk eller videoer på sosiale medier og nettstedet ditt. Dette viser din kompetanse og engasjerer publikum.

E-postmarkedsføring. Bygg en liste over interesserte kunder og send jevnlige e-poster med spesialtilbud, renholdstips og relevante nyheter. Dette holder deg i tankene til potensielle kunder.

Videoinnhold. Lag videoer som viser dine tjenester i aksjon, gir rengjøringstips, eller intervjuer fornøyde kunder. Videoer har høy engasjement og kan nå bredt på plattformer som YouTube og sosiale medier.

Partnerskap og Samarbeid. Samarbeid med lokale bedrifter som eiendomsmeglere, hoteller, restauranter, osv. Dette kan gi deg referanser og øke synligheten din i lokalsamfunnet.

Husk at den digitale tilstedeværelsen din bør være konsistent og reflektere verdien av dine renholdstjenester. Ved å implementere disse tipsene, kan du øke synligheten din og nå potensielle kunder på en mer effektiv måte. Det er selvfølgelig ikke alle som har muligheten eller behovet for å gjøre alt over, men man kan velge ut noen, eller en til å starte med. Alt er bedre enn ikke noe. Det er snakk om å være et alternativ når folk skal handle tjenestene du leverer. Da må man være synlig.

Husk at dere som medlem av RenFordel får hyggelige priser av oss i Benchmark og vi er her for å hjelpe dere.

Kilde: David Steinmann i Benchmark

Cecilie Rochstad
Cecilie Rochstad

Styreleder Ren Fordel

Popup Image

Ta kontakt

Veien til å bli medlem for deg og din organisasjon er kort. Alt du trenger er å ta kontakt. Vi tar oss av resten!
Send e-post
Kontakt oss på chat

Bli medlem i dag!

Veien til å bli medlem for deg og din organisasjon er kort.
Alt du trenger er å ta kontakt. Vi tar oss av resten!
Ta kontakt